Rijbewijs B

Rijbewijs B halen kan al vanaf 16,5 jaar…

Nadat je 16,5 jaar bent geworden wil je maar 1 ding! De kans grijpen naar oneindige zelfstandigheid en vrijheid. Wij bieden diverse lespakketten, een spoedopleiding of losse lessen. Je zal altijd in dezelfde auto met dezelfde instructeur rijden. De rijinstructeur noteert alles op een instructiekaart en neemt deze ook met jou door aan het einde van elke rijles.

Dit om zicht te houden op het verloop van het rij proces. Om te beginnen met Rijbewijs B praktijklessen is het niet vereist om een theoriecertificaat te hebben. Echter, hoe beter je de regels snapt, hoe meer focus je in andere dingen kan steken.

Hoe gaat een rijles in z’n werk?

Na het maken van een afspraak ga je kennismaken met de auto en de rijinstructeur. Je zal anderhalf uur op pad gaan. Aan de hand van deze intake les zal jouw instructeur een vrijblijvend advies geven. Dus, welke spoedopleiding of lespakket het beste bij jou past! Als het bevalt en je voor Society kiest zal er in overleg een schema worden gemaakt voor de indeling van jouw rijopleiding. Hierbij zal wel aangeraden worden de Tussentijdse Toets mee te nemen binnen de keuze.

Wij verzorgen ook spoedopleidingen in 2 tot 8 weken!