Rijbewijs B

Rijbewijs B halen kan al vanaf 16,5 jaar

Nadat je 16,5 jaar bent geworden mag je eindelijk beginnen met het halen van een rijbewijs B. Wij van Society snappen dat het erg spannend is en dat het soms moeilijk is om een keuze te maken. Je hebt een keuze uit diverse lespakketten zoal Studentenpakketten, Voordeelpakketten, Garantiepakketten en Totaalpakketten. Naast lespakketten bieden we uiteraard ook losse lessen voor wie geen behoefte heeft in een lespakket. Ook zal je altijd in dezelfde auto met dezelfde instructeur rijden. De rijinstructeur noteert alles op een instructiekaart en neemt deze ook met jou door aan het begin en einde van elke rijles.

Snelcursus

Bij Verkeersschool Society kan je de rijopleiding ook in een kortere periode afronden. Je zal aan de hand van een intake/proefles worden getoetst of je het in je hebt om de rijopleiding verkort af te ronden. Mocht dit zo zijn dan zal er in overleg een schema worden gemaakt voor de indeling van jouw rijopleiding.

Theoriekennis

Om te beginnen met rijlessen is het niet vereist om een theoriecertificaat te hebben. Vooral in het begin ben je hoofdzakelijk met mechanisme opbouw bezig. Na fase 1 (mechanisme opbouw) gaat fase 2 (buitenwerk) van start. Dan is enig theorie basiskennis wel vereist. Wij raden daarom aan om of voor of tijdens de rijopleiding met theorie bezig te zijn. Hoe beter je de regels snapt, hoe meer focus je in andere dingen kan steken. Om goed voorbereid te zijn krijg je bij inschrijving een gratis online theorie cursus van VekaBest cadeau!

Hoe gaat een eerste rijles (Proefles) in z’n werk?

Na het maken van een afspraak ga je kennismaken met de rijinstructeur, auto en diverse verkeerssituaties. Je zal dan anderhalf uur op pad gaan. Aan de hand van deze intake/proefles zal de rijinstructeur jou vrijblijvend advies geven. Hierbij moet je denken aan welke opleiding het beste bij jou past en hoeveel uur je ongeveer nodig zal hebben. Er zal ook aangeraden worden om de Tussentijdse Toets mee te nemen binnen de keuze, maar is uiteraard niet verplicht.

Schrijf je hier in voor een gratis Proefles en overtuig jezelf!

ONLINE THEORIE GESPREID BETALEN Wij verzorgen ook spoedopleidingen in 2 tot 8 weken!