Lespakket

Lespakket in alle vormen en maten

Rijschool Society biedt verschillende lespakketten aan. Hierdoor krijg je meerdere opties om een rijopleiding te volgen. Er is een ruim aanbod van lespakketten opgesteld. Zo kan je kiezen uit Studentenpakketten, Voordeelpakketten, Garantiepakketten en Totaalpakketten. Deze zijn op hun beurt weer in een aantal variaties verkrijgbaar. Naast het afnemen van een lespakket kan je uiteraard losse rijlessen volgen.

Wat zijn de verschillen?

Studentenpakketten (video)

Onze gewilde Studenten & Scholieren Pakketten hebben een zeer aantrekkelijke lesprijs van 38€ per uur i.p.v. 50€. Wij begrijpen dat studeren en rijles nemen best een intensieve en dure bezigheid kan zijn. Wij van Society spelen hier handig op in door de rijlessen op maat aan te bieden.

Voordeelpakketten (video)

Ook voor niet-studenten hebben wij een scherp aanbod. Een Voordeelpakket is een lespakket waarbij je korting krijgt op het uurtarief. Hoe groter het pakket, hoe lager het uurtarief valt. Je lest al vanaf 44€ i.p.v. 50€ per uur bij het afnemen van een Voordeelpakket.

Garantiepakketten (video)

Wil je voor meer examen zekerheid gaan dan raden wij een Garantiepakket aan. Bij een Garantiepakket zit namelijk 1 gratis herexamen inbegrepen. Mocht je niet in 1x geslaagd zijn dan betaald de rijschool 1 gratis herexamen t.w.v. 260€ (mits er tussen de examens een minimum van 4 lessen van 1,5 uur wordt gereden).

Totaalpakketten (video)

Tot slot hebben we de Totaalpakketten. Hier profiteer je van de combinatie Garantiepakket en Voordeelpakket. In dit pakket zit een uurtarief van 48,00€ verwerkt + 1 gratis herexamen mocht je niet in 1x geslaagd zijn. Anders dan de bovenstaande lespakketten zit bij een Totaalpakket een Tussentijdse Toets bij inbegrepen.

Een kleine opsomming:

  • Studentenpakketten 38€ i.p.v. 50€
  • Voordeelpakketten vanaf 44€ i.p.v. 50€
  • Garantiepakketten met 1 gratis herexamen
  • Totaalpakketten is combinatie Garantie en Voordeel (uurtarief 48€) + Tussentijdse Toets

Schrijf je hier in voor een gratis Proefles en overtuig jezelf!

ONLINE THEORIE GESPREID BETALEN Wij verzorgen ook spoedopleidingen in 2 tot 8 weken!