Rijschool Amstelveen

Rijschool Amstelveen

Rijschool Amstelveen | Society biedt diverse soorten rijlessen en lesvormen aan. Wij hebben geen verborgen zaken die later voor verrassingen kunnen gaan zorgen. Naast losse lessen hebben wij ook diverse lespakketten en spoedopleidingen.

 

De lespakketten zijn in 3 vormen en varianten te krijgen, namelijk de basispakketten, de voordeelpakketten en de garantiepakketten. Een basispakket is een instappakket zonder voordelen of kortingen. Wil je voor iets extra’s gaan dan kies je voor de 2 andere lespakket varianten. Bij een voordeelpakket kan je de lesprijs verlagen van 40 € naar 37,50 €. Bij een garantiepakket kan je tot 3x gratis herexamens krijgen waardoor alle zorgen worden weggenomen. Surf maar naar onze tarievenpagina voor meer informatie!

Naast de losse rijlessen en lespakketten bieden we ook faalangst en opfris cursussen. Ook bieden wij automaat rijles in de regio Amstelland en Haarlemmermeer. We lessen trouwens alleen in nieuwe en sportieve lesauto’s. Surf maar eens naar onze foto galerij!

Wij verzorgen ook spoedopleidingen in 2 tot 8 weken!