Rijschool Amstelveen

Society Rijschool Amstelveen

Society Rijschool Amstelveen | Society biedt diverse soorten rijlessen en lesvormen aan. Wij hebben geen verborgen zaken die later voor verrassingen kunnen gaan zorgen. Naast losse lessen hebben wij ook diverse lespakketten en spoedopleidingen.

De lespakketten zijn in 4 vormen en varianten te krijgen, namelijk de Studentenpakketten, de Voordeelpakketten, de Garantiepakketten en de Totaalpakketten. Deze zijn op hun beurt weer in een aantal variaties verkrijgbaar. Naast de Voordeel, Garantie en Totaalpakketten hebben we ook Studentenpakketten samengesteld met een zeer aantrekkelijke lesprijs van 38,00€ per uur ipv 50,00€!

Bij een Voordeelpakket kan je de lesprijs verlagen van 50,00€ naar 44,00€. Bij een garantiepakket krijg je 1x gratis herexamen waardoor alle zorgen worden weggenomen. Ook hebben we voor wie niet kan kiezen de Totaalpakketten. Dit is een combinatie tussen korting en gratis herexamen inclusief een Tussentijdse Toets. Surf naar onze tarievenpagina voor meer informatie!

Naast losse rijlessen en lespakketten bieden we ook faalangst en opfris cursussen en lest altijd in nieuwe sportieve lesauto’s. Surf maar eens naar onze foto galerij!

Verkeersschool Society is ook lid van de BOVAG. Hierdoor ben je verzekerd van een goede en kwalitatieve rijopleiding. Dit betekent dat de rijopleiding wordt verzorgd door een zeer betrouwbare autorijschool en ervaren rijinstructeurs. Naast een hoog slagingspercentage krijg je een BOVAG-lesovereenkomst en worden de les vorderingen netjes door middel van een instructie kaart bijgehouden. 

Woon je in Amstelveen of omgeving? Vraag dan een gratis proefles aan en overtuig jezelf!

ONLINE THEORIE GESPREID BETALEN Wij verzorgen ook spoedopleidingen in 2 tot 8 weken!