Rijles in Ouderkerk aan de Amstel en omgeving

 • Direct beginnen
 • Gratis 90 min proefles
 • Tot 2 gratis herexamens
 • Autorijles vanaf 38 euro
 • Hoog slagingspercentage
 • Studenten en scholieren
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

65%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Voordeel Basis

vanaf €670,-
Keuze uit 4 Voordeel Basispakketten...
Lees meer »

Voordeel Plus

vanaf €850,-
Keuze uit 4 Voordeel Pluspakketten...
Lees meer »

Garantie Basis

vanaf €1385,-
Keuze uit 4 Garantie Basispakketten...
Lees meer »

Garantie Plus

vanaf €1565,-
Keuze uit 4 Garantie Pluspakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Ja, ben jij woonachtig in Ouderkerk aan de Amstel? Kom dan je rijlessen volgen bij verkeersschool Society. Wij zitten namelijk vlakbij. In de nabije omgeving van Amstelveen kun je bij ons rijschool terecht voor hoogwaardige en kwalitatieve rijles. Wij zijn BOVAG erkend en hebben een zeer hoog slagingspercentage.
Wij zijn een rijschool in de omgeving van Ouderkerk aan de Amstel en komen jou thuis ophalen voor de rijles. Onze rijschool is Bovag erkend en wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven binnen Amsterdam en Amstelveen. Je rijdt altijd in dezelfde lesauto en hebt altijd dezelfde rijinstructeur. Wennen hoeft dus niet omdat alles hetzelfde blijft. Omdat we de lesauto’s erg goed onderhouden, kun je ook rekenen op dezelfde auto bij je examen. Ben jij 16,5 jaar of ouder? Neem dan met ons contact op voor rijles. Op onze tarieven pagina vind je de laatste aanbiedingen en een overzicht aan prijzen van de lessen en lespakketten. Gratis proefles? Dat kan!
Bij ons kun je direct starten met lessen. Je krijgt een vaste instructeur en een vaste lesauto. Wennen gaat erg snel en wij nemen absoluut de tijd voor je. Alle vorderingen en bijzondere verrichtingen worden nauwkeurig bijgehouden zodat je zelf ook inzicht hebt waar je staat. Binnen korte tijd melden wij jou aan bij het CBR voor een praktijkexamen. De kans dat jij in een keer slaagt voor je rijbewijs is bij ons 2 op 3. Hierdoor houd je een hoop geld in je zak wat je bij je toekomstige auto kunt leggen.
Ja, wij zijn BOVAG lid! Bij een BOVAG rijschool krijg je een betrouwbare rijopleiding van een vaste rijinstructeur en lest altijd in dezelfde lesauto.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst – Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Een Tussentijdse Toets is niet zomaar een Toets en een echte aanrader! Een Tussentijdse Toets zorgt......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de onderstaande......