Rijles in Ouderkerk aan de Amstel en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Snel en Voordelig
 • Studenten en Scholieren
 • Hoog Slagingspercentage
 • Gratis online theorie cursus
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten

vanaf €1020,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel

vanaf €1435,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie

vanaf €1510,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Totaal

vanaf €2120,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Verkeersschool Society verzorgt ook rijles in Ouderkerk aan de Amstel. Wij zijn in Amstelveen gevestigd en dus erg dichtbij. Je kan bij ons rijschool terecht voor een kwalitatieve rijopleiding. Schrijf je in voor een Gratis Proefles en overtuig jezelf!
Verkeersschool Society verzorgt meer dan 27 jaar rijles in Amstelveen en omgeving. Je lest bij ons altijd in dezelfde lesauto en hebt altijd dezelfde rijinstructeur. De lesauto’s zijn altijd recent en worden erg goed onderhouden. Ben jij 16,5 jaar of ouder? Neem dan met ons contact op voor rijles. Op onze tarieven pagina vind je de laatste aanbiedingen en een overzicht aan prijzen van de lessen en lespakketten. Meld je aan en begin met een Gratis proefles!
Verkeersschool Society biedt diverse soorten rijlessen en lesvormen aan. Naast de losse rijlessen en lespakketten bieden we ook faalangst en opfris cursussen. Onze lespakketten zijn in 4 vormen te verkrijgen zoals de Studentenpakketten, Voordeelpakketten. Garantiepakketten en Totaalpakketten. Kijk op onze lespakket pagina voor meer informatie!
Over het algemeen kan je bij Society vrij direct starten met de rijopleiding. Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een gratis proefles? Vul dan het contactformulier in, je krijgt dan altijd binnen 24 uur antwoord!
Society biedt een Gratis proefles aan om kennis te maken met de rijschool en het autorijden. Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een gratis proefles? Vul dan het contactformulier in, je krijgt dan altijd binnen 24 uur antwoord!
Tegenwoordig gaat minder dan 10% van de leerlingen naar een rijschool om een theoriecursus te volgen. Daarom krijg je van Verkeersschool Society na inschrijving een Gratis Online Theorie iPakket van Vekabest cadeau. Zo kan je waar je maar wilt online leren en oefenen voor je CBR theorie-examen. Hieronder een kleine opsomming: - Basic series Auto e-book 2 maanden - 3 uur online examentraining per onderwerp - Alle onderwerpen van het CBR theorie-examen - Gebruik op computer, tablet of laptop - Geselecteerde moeilijke CBR examenvragen - 40 complete examentrainingen: Gevaarherkenning, Verkeersregels (kennis) en Verkeersinzicht (kennis+)

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou. Voor......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker een......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Rijexamen | Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de......