Rijles in Uithoorn en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Lid van de bovag
 • Lespakket korting
 • Studenten en scholieren
 • Hoog slagingspercentage
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

65%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten Pakket

vanaf €815,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel Pakket

vanaf €860,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie Pakket

vanaf €1565,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Spoed Pakket

vanaf €1515,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Verkeersschool Society is in Amstelveen gevestigd en geeft rijles in Uithoorn en omgeving. Je kan je dus aanmelden en direct beginnen. Onze lesmethodes zijn simpel wat zich in een zeer hoog slagingspercentage vertaalt. Dit betekent dat de meeste leerlingen hun rijbewijs in een keer halen.
Geen wisselende gezichten omdat verkeersschool Society werkt met vaste rijinstructeurs. Een vast aanspreekpunt over alles wat met je rijles te maken heeft. Wij vinden het belangrijk dat je je prettig voelt tijdens het lessen en dat verbeterpunten eerder worden opgemerkt. Zodoende haal jij je rijbewijs nog sneller.
Bij ons kun je in een moderne lesauto stappen en kennis maken met nieuwe technieken. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop. Doordat wij de auto’s goed onderhouden is er een minimaal risico van uitval. Zo kun je bij elke autorijles weer rekenen op dezelfde lesauto.
Wij zijn aangesloten bij de Bovag welke strenge eisen hanteert. Dit komt ten goede van je lespakket en haar je er meer uit. Er wordt nauwkeurig bijgehouden hoe het staat met de vorderingen en verbeterpunten. Zodoende stomen we jou klaar voor het praktijkexamen.
Naast lossen rijlessen, een snelcursus, een opfriscursus bieden wij nog een aantal pakketten waarvoor je kunt kiezen. Elk pakket kent zo zijn eigen voordelen. Kijk gerust eens rond in onze prijzenlijst.
Je kan wanneer je in Uithoorn en omgeving woont direct starten met autorijles. Meld je aan en profiteer van onze gratis proefles en andere aanbiedingen. Bel voor meer informatie of maak meteen een afspraak. Je kan ook ons contactformulier invullen.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou.......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de onderstaande......