Rijles in Uithoorn en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Lid van de bovag
 • Studenten en Scholieren
 • Hoog Slagingspercentage
 • Gratis online theorie cursus
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten

vanaf €1020,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel

vanaf €1435,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie

vanaf €1510,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Totaal

vanaf €2120,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Verkeersschool Society is in Amstelveen gevestigd en geeft rijles in Uithoorn en omgeving. Onze lesmethodes zijn simpel en leuk wat zich in een hoog slagingspercentage vertaalt. Schrijf je in voor een gratis Proefles en overtuig jezelf!
Geen wisselende gezichten omdat verkeersschool Society werkt met vaste rijinstructeurs. Een vast aanspreekpunt over alles wat met rijles te maken heeft. Wij vinden het belangrijk dat je je prettig voelt tijdens het lessen en dat verbeterpunten eerder worden opgemerkt. Zodoende haal jij je rijbewijs nog sneller.
Bij ons kun je in een moderne lesauto stappen en kennis maken met nieuwe technieken. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop. Doordat wij de auto’s goed onderhouden is er een minimaal risico van uitval. Zo kun je bij elke autorijles weer rekenen op dezelfde lesauto.
Wij zijn aangesloten bij de BOVAG welke strenge eisen hanteert. Alle BOVAG-rijscholen en hun instructeurs worden periodiek op 9 punten gecheckt. De rijinstructeurs worden ook op bevoegdheid gecontroleerd en hebben een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).
Naast lossen rijlessen hebben wij een aantal zeer aantrekkelijke lespakketten waaruit je kunt kiezen. Elk pakket kent zo zijn eigen voordeel. Kijk op onze lespakket pagina voor meer informatie!
Je kan wanneer je in Uithoorn en omgeving woont direct starten met autorijles. Meld je aan en profiteer van onze Gratis proefles en andere aanbiedingen. Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een Gratis proefles? Vul dan het contactformulier in, je krijgt dan altijd binnen 24 uur antwoord!

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou.......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Rijexamen | Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de......