Rijles in Uithoorn en omgeving

 • Direct beginnen
 • Gratis 90 min proefles
 • Tot 2 gratis herexamens
 • Autorijles vanaf 38 euro
 • Hoog slagingspercentage
 • Studenten en scholieren

 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke

 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

65%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Voordeel Basis

vanaf €670,-
Keuze uit 4 Voordeel Basispakketten...
Lees meer »

Voordeel Plus

vanaf €850,-
Keuze uit 4 Voordeel Pluspakketten...
Lees meer »

Garantie Basis

vanaf €1385,-
Keuze uit 4 Garantie Basispakketten...
Lees meer »

Garantie Plus

vanaf €1565,-
Keuze uit 4 Garantie Pluspakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Ja, woon je in Uithoorn en wil je rijles nemen? Verkeersschool Society geeft rijles in Uithoorn en omgeving dus meld je aan wanneer je binnen korte tijd je rijbewijs wil behalen. Onze bewezen technieken en lesmethodes hebben er toe geleidt dat wij een zeer hoog slagingspercentage hebben. Dit betekent dat de meeste leerlingen hun rijbewijs in een keer halen.
Geen wisselende gezichten omdat verkeersschool Society werkt met vaste rijinstructeurs. Een vast aanspreekpunt over alles wat met je rijles te maken heeft. Wij vinden het belangrijk dat je je prettig voelt tijdens het lessen en dat verbeterpunten eerder worden opgemerkt. Zodoende haal jij je rijbewijs nog sneller.
Bij ons kun je in een moderne lesauto stappen en kennis maken met de nieuwste technologieën. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop. Doordat wij de auto’s goed onderhouden is er een minimaal risico van uitval. Zo kun je bij elke autorijles weer rekenen op dezelfde lesauto.
Wij zijn aangesloten bij de Bovag welke strenge eisen hanteert. Dit komt ten goede van je lespakket en haar je er meer uit. Er wordt nauwkeurig bijgehouden hoe het staat met de vorderingen en verbeterpunten. Zodoende stomen we jou klaar voor het praktijkexamen.
Naast lossen rijlessen, een snelcursus, een opfriscursus bieden wij nog een aantal pakketten waarvoor je kunt kiezen. Elk pakket kent zo zijn eigen voordelen. Kijk gerust eens rond in onze prijzenlijst.
Ja, wil je snel aan de slag en autorijles gaan nemen? Meld je dan aan. Profiteer van onze gratis proefles en andere aanbiedingen. Je kan wanneer je in Uithoorn en omgeving woont direct starten met autorijles. Bel voor meer informatie of maak meteen een afspraak. Je kan ook ons contactformulier invullen.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst – Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Een Tussentijdse Toets is niet zomaar een Toets en een echte aanrader! Een Tussentijdse Toets zorgt......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de onderstaande......