Rijles in Studentencampus Uilenstede en omgeving

 • Direct beginnen
 • Gratis 90 min proefles
 • Snel en voordelig
 • Faalangst begeleiding
 • Hoog slagingspercentage
 • Bovag Garantiefonds (BGF)

 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke

 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

65%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Voordeel Basis lespakket

vanaf €670,-
Keuze uit 4 Voordeel Basispakketten...
Lees meer »

Voordeel Plus lespakket

vanaf €850,-
Keuze uit 4 Voordeel Pluspakketten...
Lees meer »

Garantie Basis lespakket

vanaf €1385,-
Keuze uit 4 Garantie Basispakketten...
Lees meer »

Garantie Plus lespakket

vanaf €1565,-
Keuze uit 4 Garantie Pluspakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Verkeersschool Society is in Amstelveen gevestigd waar Uilenstede ook deel van uit maakt. Ben je daar als student woonachtig dan kun je gebruik maken van onze rijlessen en lespakketten. Onze tarieven zijn niet alleen heel voordelig maar je hebt ook minder les bij ons nodig. Hoe kan dat? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en ruim 2 op de 3 slaagt bij ons in een keer voor zijn- of haar rijbewijs. Ons slagingspercentage liegt er niet om. Wil je een goede degelijke rijopleiding? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefles.
Rijles volgen bij Society kan door middel van losse lessen of lespakketten. Je kunt al lessen vanaf 38 Euro. Pakketten zijn vaak voordeliger. De lespakketten zijn in 4 vormen en varianten te krijgen, namelijk de Voordeel Basis, Voordeel Plus, Garantie basis en de Garantie Plus. Een Basispakket is een pakket zonder Tussentijdse Toets. In een Pluspakket zit wel een Tussentijdse Toets inbegrepen. Wil je dus voor iets extra’s gaan dan kies je voor de 2 Pluspakket varianten. Bij een voordeelpakket kan je de lesprijs verlagen van 45€ naar 38€. Bij een garantiepakket kan je tot 2x gratis herexamens krijgen waardoor alle zorgen worden weggenomen. Naast de losse rijlessen en lespakketten bieden we ook faalangst en opfris cursussen.
Ja, verkeersschool Society is lid van de BOVAG. Dit betekent dat de rijopleiding wordt verzorgd door een betrouwbare en kwalitatieve rijinstructeur. Wij bieden een rookvrije veilige lesauto, een betrouwbare BOVAG-lesovereenkomst en bovenal een goed slagingspercentage.
Society heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het lesgeven aan studenten van Uilenstede. Wij begrijpen dat studeren en rijles nemen best een intensieve bezigheid kan zijn. Wij van Society spelen hier handig op in door de rijlessen op maat aan te bieden. Ook wanneer je faalangst hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Onze instructeurs werken efficiënt en doelgericht. Doordat je altijd dezelfde auto en instructeur hebt, en alle vorderingen goed worden bijgehouden, heb je minder lessen nodig en haal je sneller je rijbewijs.
Je kan bij Verkeersschool Society vrijblijvend een proefles volgen. Rijbewijs halen is uiteraard een investering waar je ook plezier in moet hebben. Door een gratis proefles te volgen weet je meteen of het klikt met de rijschool en instructeur. Vraag gerust naar de voorwaarde voor een gratis proefles! Je kan ons hierover bellen en/of het contactformulier invullen, je krijgt dan binnen 24 uur bericht.
Bij Verkeersschool Society hebben wij naast een betrouwbare kwalitatieve rijopleiding ook andere voordelen wat goed is voor de portemonnee. Wij weten dat er veel bij het studentenleven komt kijken en hebben diverse voordelen in ons assortiment. Kijk maar op onze tarieven en voordelenpagina voor meer informatie.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou!......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Een Tussentijdse Toets is niet zomaar een Toets en een echte aanrader! Een Tussentijdse Toets zorgt......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de onderstaande......