Rijles in Studentencampus Uilenstede en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Lid van de bovag
 • Studenten en Scholieren
 • Hoog Slagingspercentage
 • Gratis online theorie cursus
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten

vanaf €1020,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel

vanaf €1435,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie

vanaf €1510,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Totaal

vanaf €2120,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Verkeersschool Society is in Amstelveen gevestigd waar Uilenstede ook deel van uit maakt. Ben je daar als student woonachtig dan kun je uiteraard bij ons rijles volgen. Wij hebben voordelige Studenten lespakketten wat zorgt voor betaalbaar rijles. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij snel en voordelig op te leiden. Ruim 2 op de 3 slaagt bij ons in een keer voor zijn- of haar rijbewijs. Ons slagingspercentage liegt er niet om. Wil je een goede degelijke rijopleiding? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefles.
Rijles volgen bij Society kan door middel van losse lessen of lespakketten. Juist voor Studenten hebben wij Studentenpakketten in ons assortiment opgenomen. Je kunt bij het afnemen van een Studentenpakket lessen vanaf 38,00€ ipv 50€ per uur. Onze lespakketten zijn in 4 vormen en varianten te krijgen, namelijk de Studentenpakketten, de Voordeelpakketten, de Garantiepakketten en de Totaalpakketten.
Verkeersschool Society is lid van de BOVAG. Dit betekent dat de rijopleiding wordt verzorgd door een betrouwbare en kwalitatieve rijinstructeur. Wij bieden een rookvrije veilige lesauto, een betrouwbare BOVAG-lesovereenkomst en bovenal een goed slagingspercentage.
Society heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het lesgeven aan studenten van Uilenstede. Wij begrijpen dat studeren en rijles nemen best een intensieve bezigheid kan zijn. Wij van Society spelen hier handig op in door de rijlessen op maat aan te bieden. Ook wanneer je faalangst hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Onze instructeurs werken efficiënt en doelgericht. Doordat je altijd dezelfde auto en instructeur hebt, en alle vorderingen goed worden bijgehouden, heb je minder lessen nodig en haal je sneller je rijbewijs.
Je kan bij Verkeersschool Society vrijblijvend een proefles volgen. Rijbewijs halen is uiteraard een investering waar je ook plezier in moet hebben. Door een gratis proefles te volgen weet je meteen of het klikt met de rijschool en instructeur. Meld je aan voor een gratis proefles! Je kan ons hierover bellen en/of het contactformulier invullen.
Bij Verkeersschool Society hebben wij naast een betrouwbare kwalitatieve rijopleiding ook andere voordelen wat goed is voor de portemonnee. Wij weten dat er veel bij het studentenleven komt kijken en hebben diverse voordelen in ons assortiment zoals Studentenpakketten. Kijk maar op onze tarieven en voordelen pagina voor meer informatie.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou.......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Rijexamen | Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de......