Rijles in Studentencampus Uilenstede en omgeving

 • Direct beginnen
 • Gratis 90 min proefles
 • Snel en voordelig
 • Faalangst begeleiding
 • Hoog slagingspercentage
 • Bovag Garantiefonds (BGF)

 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke

 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

65%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Basispakket

vanaf €912,-
Keuze uit 3 Basispakketten...
Lees meer »

Spoedpakket

vanaf €1527,-
Keuze uit 3 Spoedpakketten...
Lees meer »

Voordeelpakket

vanaf €1645,-
Keuze uit 3 Voordeelpakketten...
Lees meer »

Garantiepakket

vanaf €1745,-
Keuze uit 3 Garantiepakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Verkeersschool Society is in Amstelveen gevestigd waar Uilenstede ook deel van uit maakt. Ben je daar als student woonachtig dan kun je gebruik maken van onze rijlessen en lespakketten. Onze tarieven zijn niet alleen heel voordelig maar je hebt ook minder les bij ons nodig. Hoe kan dat? Wij hebben meer dan 23 jaar ervaring en ruim 2 op de 3 slaagt bij ons in een keer voor zijn- of haar rijbewijs. Ons slagingspercentage liegt er niet om. Wil je een goede degelijke rijopleiding? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefles (vraag naar de voorwaarden).
Rijles volgen bij Society kan door middel van losse lessen of lespakketten. Je kunt al lessen vanaf 37,50 Euro. Pakketten zijn vaak voordeliger. Wij hebben een basispakket, een voordeelpakket, een garantiepakket en een spoedpakket. Elk rijlespakket kent bepaalde voor- en nadelen. Jij kunt zelf het beste inschatten welk pakket het beste bij je past. Bekijk alle pakketprijzen op onze tarievenpagina.
Ja, verkeersschool Society is lid van de BOVAG. Dit betekent dat de rijopleiding wordt verzorgd door een betrouwbare en kwalitatieve rijinstructeur. Wij bieden een rookvrije veilige lesauto, een betrouwbare BOVAG-lesovereenkomst en bovenal een goed slagingspercentage.
Society heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het lesgeven aan studenten van Uilenstede. Wij begrijpen dat studeren en rijles nemen best een intensieve bezigheid kan zijn. Wij van Society spelen hier handig op in door de rijlessen op maat aan te bieden. Ook wanneer je faalangst hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Onze instructeurs werken efficiënt en doelgericht. Doordat je altijd dezelfde auto en instructeur hebt, en alle vorderingen goed worden bijgehouden, heb je minder lessen nodig en haal je sneller je rijbewijs.
Je kan bij Verkeersschool Society vrijblijvend een gratis proefles volgen. Rijbewijs halen is uiteraard een investering waar je ook plezier in moet hebben. Door een gratis proefles te volgen weet je meteen of het klikt met de rijschool en instructeur. Vraag gerust naar de voorwaarde voor een gratis proefles! Je kan ons hierover bellen en/of het contactformulier invullen, je krijgt dan binnen 24 uur bericht.
Bij Verkeersschool Society hebben wij naast een betrouwbare kwalitatieve rijopleiding ook andere voordelen wat goed is voor de portemonnee. Wij weten dat er veel bij het studentenleven komt kijken en hebben diverse voordelen in ons assortiment. Kijk maar op onze tarieven en voordelenpagina voor meer informatie.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou!......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Een Tussentijdse Toets is niet zomaar een Toets en een echte aanrader! Een Tussentijdse Toets zorgt......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de onderstaande......