Rijles in Oud Zuid en omgeving

 • Direct beginnen
 • Gratis 90 min proefles
 • Tot 2 gratis herexamens
 • Autorijles vanaf 38 euro
 • Hoog slagingspercentage
 • Studenten en scholieren

 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke

 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

65%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Voordeel Basis

vanaf €670,-
Keuze uit 4 Voordeel Basispakketten...
Lees meer »

Voordeel Plus

vanaf €850,-
Keuze uit 4 Voordeel Pluspakketten...
Lees meer »

Garantie Basis

vanaf €1385,-
Keuze uit 4 Garantie Basispakketten...
Lees meer »

Garantie Plus

vanaf €1565,-
Keuze uit 4 Garantie Pluspakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Ook in Oud Zuid is verkeersschool Society actief. Wij rijden de auto voor en jij mag achter het stuur gaan zitten. De les duurt 90 minuten, afhankelijk voor welk pakket of losse les jij gekozen hebt. Is de les afgelopen dan wordt je weer voor de deur van je huis afgezet.
Wij zijn lid van de BOVAG en werken volgens de strenge regels. Hierdoor ben jij verzekerd van een kwalitatief lespakket waarbij je tevens inzicht krijgt hoe het ermee staat en waar je nog aan moet werken.
Je hoeft niet te wachten want bij ons kun je direct beginnen met lessen, mits je 16,5 of ouder bent natuurlijk. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken. Deze aanbiedingen vind je op de pagina ‘tarieven’. Daar vind je tevens al onze lespakketten van spoedpakket tot garantiepakket. Voor iedereen zit er dus iets tussen.
Woon je in Amsterdam Oud Zuid en wil je snel je rijbewijs halen? Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een van de beste. Ons slagingspercentage liegt er niet om.
Iedere les heb je dezelfde lesauto en dezelfde rijinstructeur. Je went hierdoor sneller en besteed je lesuren een stuk nuttiger. Onze lesauto’s worden bovendien perfect onderhouden zodat de kans op uitval zeer gering is. Vooral op je rijexamen wil je de auto besturen waarin je altijd gelest hebt.
Ja, je lest in een 100% rookvrij lesauto. Bij ons staat kwaliteit op nummer 1. Onze lesauto's zijn nieuw en van alle gemakken voorzien om zo een fijne rijopleiding te doorlopen.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst – Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Een Tussentijdse Toets is niet zomaar een Toets en een echte aanrader! Een Tussentijdse Toets zorgt......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de onderstaande......