Rijles in Oud Zuid en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Lid van de bovag
 • Studenten en Scholieren
 • Hoog Slagingspercentage
 • Gratis online theorie cursus
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten

vanaf €1020,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel

vanaf €1435,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie

vanaf €1510,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Totaal

vanaf €2120,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Verkeersschool Society is in Amstelveen gevestigd en is ook in Oud Zuid actief. Wij rijden de auto voor en jij mag achter het stuur gaan zitten. De les duurt 90 minuten, afhankelijk voor welk pakket of losse les jij gekozen hebt. Is de les afgelopen dan wordt je weer voor de deur van je huis afgezet.
Wij zijn lid van de BOVAG en werken volgens de strenge regels. Hierdoor ben jij verzekerd van een kwalitatief rijopleiding waarbij je tevens inzicht krijgt hoe het ermee staat en waar je nog aan moet werken.
Je hoeft niet te wachten want bij ons kun je direct beginnen met lessen, mits je 16,5 of ouder bent natuurlijk. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken. Deze aanbiedingen vind je op de pagina ‘tarieven’. Daar vind je tevens al onze lespakketten van spoedpakket tot garantiepakket. Voor iedereen zit er dus iets tussen.
Woon je in Amsterdam Oud Zuid en wil je snel je rijbewijs halen? Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij vele leerlingen snel of met spoed aan hun rijbewijs geholpen. Ons slagingspercentage liegt er niet om.
Iedere les heb je dezelfde lesauto en dezelfde rijinstructeur. Je went hierdoor sneller en besteed je lesuren een stuk nuttiger. Onze lesauto’s worden bovendien perfect onderhouden zodat de kans op uitval zeer gering is. Vooral op je rijexamen wil je de auto besturen waarin je altijd gelest hebt.
Je lest in een 100% rookvrij lesauto. Bij ons staat kwaliteit op nummer 1. Onze lesauto's zijn nieuw en van alle gemakken voorzien om zo een fijne rijopleiding te doorlopen.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou.......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Rijexamen | Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de......