Rijles in Hoofddorp en omgeving

 • Direct beginnen
 • Gratis 90 min proefles
 • Snel en voordelig
 • Faalangst begeleiding
 • Hoog slagingspercentage
 • Bovag Garantiefonds (BGF)

 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke

 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

65%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Basispakket

vanaf €912,-
Keuze uit 3 Basispakketten...
Lees meer »

Spoedpakket

vanaf €1527,-
Keuze uit 3 Spoedpakketten...
Lees meer »

Voordeelpakket

vanaf €1645,-
Keuze uit 3 Voordeelpakketten...
Lees meer »

Garantiepakket

vanaf €1745,-
Keuze uit 3 Garantiepakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Ja, wanneer je in Hoofddorp woont dan kun je bij Verkeersschool Society rijles nemen. Wij halen je op en brengen je thuis. Je hoeft je dus niet te verplaatsen in Hoofddorp of omgeving. Snel starten met lessen? Kom dan naar Verkeersschool Society. Naast een hoog slagingspercentage werken wij met vast rijinstructeurs met veel ervaring en kennis. Zodoende haal jij nog sneller je rijbewijs. Daarmee bespaar je tijd en geld.
Onze vaste instructeurs zijn niet alleen gespecialiseerd in het geven van kwaliteit rijles maar ook getraind in faalangst. Wij nemen uitgebreid de tijd voor je en behandelen je niet als nummertje. Het is belangrijk dat jij je thuis voelt achter het stuur en helpen je door lastige situaties heen.
Onze verkeersschool heeft een zeer hoog slagingspercentage wat betekent dat je in veel gevallen in een keer slaagt op je praktijkexamen. Wij hebben op dit moment een slagingspercentage van 65% 1e keer geslaagden.
Ja, bij verkeersschool Society kun je kiezen uit diverse rijlespakketten. Wil je veel zekerheid hebben en profiteren van gratis examens? Kies dan voor ons garantiepakket. Wil je binnen korte tijd je rijbewijs in handen hebben? Kies dan voor onze spoedpakketten. Genoeg keuze voor iedereen. Bovendien kun je de rijlessen ook in termijnen betalen zodat je niet vooraf een hoop geld in een keer kwijt bent.
Ja, Verkeersschool Society is aangesloten bij de Bovag welke bekend staat om haar strenge eisen. Dit staat garant voor hoogwaardige rijles waarbij nauwkeurig wordt bijgehouden hoe het staat met je verbeterpunten. Wij geven je inzicht en overzicht. Zodoende weet je precies waar je staat en waar je aan toe bent.
Onze lesauto’s zijn rookvrij, veilig en zeer goed onderhouden. Dit betekent dat de lesauto’s ook betrouwbaar zijn en dat kans op uitval tot het minimum wordt beperkt. Voor jou betekent dit dat je elke les weer kunt rekenen op dezelfde lesauto waar jij vertrouwd mee bent.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou!......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Een Tussentijdse Toets is niet zomaar een Toets en een echte aanrader! Een Tussentijdse Toets zorgt......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de onderstaande......