Rijles in Buitenveldert en omgeving

 • Direct beginnen
 • Gratis 90 min proefles
 • Tot 2 gratis herexamens
 • Autorijles vanaf 38 euro
 • Hoog slagingspercentage
 • Studenten en scholieren

 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke

 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

65%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Voordeel Basis

vanaf €670,-
Keuze uit 4 Voordeel Basispakketten...
Lees meer »

Voordeel Plus

vanaf €850,-
Keuze uit 4 Voordeel Pluspakketten...
Lees meer »

Garantie Basis

vanaf €1385,-
Keuze uit 4 Garantie Basispakketten...
Lees meer »

Garantie Plus

vanaf €1565,-
Keuze uit 4 Garantie Pluspakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Ja, woon je in Buitenveldert of in de omgeving van Amstelveen dan kun je altijd bij verkeersschool Society terecht. Snel en voordelig je rijbewijs halen kan bij ons zonder wachtlijst! Bel of vul ons contactformulier in voor meer informatie om snel jouw rijbewijs te halen.
Verkeersschool Society is aangesloten bij de BOVAG en voldoet aan alle strenge denkbare eisen. Alle behaalde doelen worden nauwkeurig bijgehouden zodat je zelf ook inzicht krijgt wat er nog op het programma staat en waar nog aan gewerkt moet worden. Wij stomen je klaar voor je examen zodat je hier met gemak doorheen fietst. Eigenlijk heb je geluk wanneer je in de buurt van Buitenveldert woont. Dit is namelijk een drukker deel van Nederland en wanneer je in deze omgeving lest, kun je later probleemloos in de grotere steden rijden.
Ja, onze lesauto's zijn rookvrij en altijd zowel van binnen als buiten schoon.
De kans is groot dat je bij ons snel slaagt voor je rijexamen. 2 Van de 3 leerlingen slagen namelijk voor het eerste rijexamen en dat mag gezegd worden. Verkeersschool Society geeft al meer dan 25 jaar rijles en is daarmee zeer ervaren. Bij ons krijg je altijd een vaste rijinstructeur en een vaste lesauto. Hierdoor hoef je niet opnieuw te wennen en besteed je de lesuren veel effectiever. Bovendien worden de lesauto’s bijzonder goed onderhouden om uitval te minimaliseren.
Iedereen is welkom om zich aan te melden voor onze rijopleiding. De minimale leeftijd is wel 16,5. Ook wanneer je faalangst hebt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hierin getraind en helpen je moeiteloos door lastige situaties heen. Bovendien hebben wij voor iedereen een passend lespakket. Kijk voor meer informatie op de pagina tarieven.
Ja, bij Verkeersschool Society hebben we meestal plek om meteen te beginnen met de rijopleiding. Bel of vul ons contactformulier voor meer informatie.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst – Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Een Tussentijdse Toets is niet zomaar een Toets en een echte aanrader! Een Tussentijdse Toets zorgt......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de onderstaande......