Rijles in Buitenveldert en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Snel en Voordelig
 • Studenten en Scholieren
 • Hoog Slagingspercentage
 • Gratis online theorie cursus
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten

vanaf €1020,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel

vanaf €1435,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie

vanaf €1510,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Totaal

vanaf €2120,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Woon je in Buitenveldert of in de omgeving van Amstelveen dan kun je altijd bij verkeersschool Society terecht. Snel en voordelig je rijbewijs halen kan bij ons zonder wachtlijst! Bel of vul ons contactformulier in voor meer informatie om snel jouw rijbewijs te halen.
Verkeersschool Society voldoet aan strenge eisen. Alle behaalde doelen worden nauwkeurig op een instructiekaart bijgehouden zodat je zelf ook inzicht krijgt wat er nog op het programma staat en waar nog aan gewerkt moet worden. Wij stomen je op tijd klaar voor je examen zodat je hier met gemak doorheen loopt.
Onze lesauto's zijn rookvrij en altijd zowel van binnen als buiten tiptop in orde!
De kans is groot dat je bij ons snel slaagt voor je rijexamen. 2 Van de 3 leerlingen slagen namelijk voor het eerste rijexamen en dat mag gezegd worden. Verkeersschool Society geeft al meer dan 25 jaar rijles en is daarmee zeer ervaren. Bij ons krijg je altijd een vaste rijinstructeur en een vaste lesauto. Hierdoor hoef je niet opnieuw te wennen en besteed je de lesuren veel effectiever. Bovendien worden de lesauto’s bijzonder goed onderhouden om uitval te minimaliseren.
Iedereen is welkom om zich aan te melden voor onze rijopleiding. De minimale leeftijd is wel 16,5. Ook wanneer je faalangst hebt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hierin getraind en helpen je moeiteloos door lastige situaties heen. Bovendien hebben wij voor iedereen een passend lespakket. Kijk voor meer informatie op de pagina tarieven.
Bij Verkeersschool Society hebben we meestal plek om meteen te beginnen met de rijopleiding. Bel of vul ons contactformulier in en begin meteen met rijles!

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou. Voor......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker een......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Rijexamen | Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de......