Rijles in Amsterdam en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Snel en Voordelig
 • Studenten en Scholieren
 • Hoog Slagingspercentage
 • Gratis online theorie cursus
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten

vanaf €1020,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel

vanaf €1435,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie

vanaf €1510,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Totaal

vanaf €2120,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Woon je in Amsterdam en omstreken? Volg dan rijles bij Verkeersschool Society! Rijschool Society verzorgt rijles in Amsterdam en omgeving. De gedreven rijinstructeurs zorgen ervoor dat je een uitstekende rijopleiding krijgt en snel slaagt voor je rijbewijs. De kracht zit hem in de openheid en rijles op hoog niveau waardoor je de rijopleiding snel en succesvol zal afronden. Het slagingspercentage ligt bijzonder hoog en dat betekent dat velen in één keer slagen voor hun examen. Wij zijn al meer dan 27 jaar een gedreven speler op het gebied van autorijles. Woon je niet in Amsterdam maar wil je wel graag daar wat rijervaring opdoen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Alle lesauto’s worden optimaal onderhouden. Dit zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid. Hierdoor rijd je altijd in dezelfde lesauto. Vooral op je examen wil je dezelfde auto besturen als waar je al die tijd in gelest hebt. Dit draagt wederom bij aan de slagingskans op je examen.
Wil je een gratis proefles in Amsterdam of omstreken van 90 minuten en ben je ouder dan 16,5 jaar? Neem dan contact met ons op. Bij ons kun je direct beginnen met leren autorijden in een rookvrije lesauto. Onze ervaren instructeurs helpen jou op weg.
Voordat je kunt afrijden moet je het theorie examen hebben gehaald. Dit kan al vanaf je 16e jaar. Wanneer je begint met rijles dan is het wel raadzaam om ook aan je theorie begonnen te zijn. Je hoeft nog niet perse het theorie examen te hebben afgerond maar de basisregels zijn wel handig om te weten. Hierdoor kun je de opgedane theoriekennis meteen in praktijk brengen en dat is in je eigen voordeel.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou. Voor......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker een......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Rijexamen | Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de......