Rijles in Amstelveen en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Lid van de bovag
 • Lespakket korting
 • Studenten en scholieren
 • Hoog slagingspercentage
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

65%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten Pakket

vanaf €815,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel Pakket

vanaf €860,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie Pakket

vanaf €1565,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Spoed Pakket

vanaf €1515,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Verkeersschool Society is in Amstelveen gevestigd. Woon jij in Amstelveen en zoek je een goede rijschool? Verkeersschool Society is er voor jou! Je kunt bij ons terecht wanneer je in Amstelveen en omstreken woont. Verkeersschool Society heeft al meer dan 25 jaar ervaring met opleiden. Onze rijschool is door de BOVAG erkend en heeft als werkgebied Amstelveen en omstreken en is het juiste adres om snel en voordelig je rijbewijs te halen. Door rijles bij ons te nemen betaal je niet te veel en bespaar je tijd. 65% van onze leerlingen slaagt in één keer! Dit komt omdat wij toegewijde en vaste instructeurs hebben die jou gaan trainen op verkeersinzicht, voertuigcontrole en tevens je zwakke punten gaan verbeteren. Ook wanneer je faalangst hebt ben je bij ons aan het juiste adres.
Je lest bij ons altijd in dezelfde auto. Onze auto’s worden perfect onderhouden. Dit betekent dat je altijd in een betrouwbare auto gaat lessen en afrijden. Er is niets zo vervelend om op je examen in een andere auto te moeten afrijden dan waarin je gelest hebt. Vandaar dat wij in nieuwe en kwalitatieve lesauto's rijles geven.
Verkeersschool Society is lid van de BOVAG. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatieve rijopleiding. Dit betekent dat de rijopleiding wordt verzorgd door een betrouwbare en deskundige rijinstructeur. Wij bieden een veilige lesauto, een BOVAG-lesovereenkomst en bovenal een goed slagingspercentage.
Eén van de voordelen is dat Verkeersschool Society ruim 25 jaar kwalitatieve rijles verzorgt en je meteen kan beginnen met lessen. Zelfs als je 16,5 jaar oud bent! Wel raden wij je aan om gelijk te starten met je theorie wanneer je rijles neemt of zelfs nog iets daarvoor. Je kunt je theoriekennis meteen in praktijk brengen en dit geeft je een extra voordeel. Vanaf je 16de levensjaar mag je al theorie examen doen. Kijk op onze voordelen pagina voor meer informatie en aanbiedingen. Wil je gratis een 90 minuten durende proefles? Neem dan contact met ons!
Bij Society hebben we meestal meteen plek om te beginnen met de rijopleiding. Bel of vul ons contactformulier zodat je meteen kan beginnen met het behalen van jouw Rijbewijs.
Wanneer je snel je rijbewijs wilt halen dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij geven namelijk ook spoedcursussen. Wanneer je benieuwd bent in hoeveel dagen jij je rijbewijs kunt halen dan raden we je aan gebruik te maken van de intake. De rijinstructeur gaat dan beoordelen hoe snel dit mogelijk is. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard kan je ook ons contactformulier invullen.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou.......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de onderstaande......