Rijles in Amstelveen en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Lid van de bovag
 • Studenten en Scholieren
 • Hoog Slagingspercentage
 • Gratis online theorie cursus
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten

vanaf €1020,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel

vanaf €1435,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie

vanaf €1510,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Totaal

vanaf €2120,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Verkeersschool Society is in Amstelveen gevestigd en heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Wij zijn BOVAG lid en in Amstelveen en omstreken actief. Meld je aan voor een Gratis proefles en begin meteen met het halen van jouw rijbewijs!
Bij Society hebben we meestal meteen plek om te beginnen met een rijopleiding. Vul ons contactformulier in zodat je meteen kan beginnen met het behalen van jouw Rijbewijs!
Verkeersschool Society verzorgt ruim 25 jaar kwalitatieve rijles voor een betaalbare prijs. Kijk op onze voordelen pagina voor meer informatie en aanbiedingen. Wil je Gratis een 90 minuten durende proefles? Neem dan contact met ons!
Verkeersschool Society is lid van de BOVAG. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatieve rijopleiding. Dit betekent dat de rijopleiding wordt verzorgd door een betrouwbare en deskundige rijinstructeur. Wij bieden een veilige lesauto, een BOVAG-lesovereenkomst en bovenal een goed slagingspercentage.
Je lest bij ons altijd in dezelfde auto. Onze auto’s zijn altijd recent en worden perfect onderhouden. Dit betekent dat je altijd in een betrouwbare auto gaat lessen en afrijden.
Snel een rijbewijs halen is niet voor iedereen weggelegd. Aanleg speelt hierbij een belangrijke rol. Ben je benieuwd of je het in je hebt en in hoeveel dagen jij je rijbewijs kunt halen? Meld je dan aan voor een Gratis proefles.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou.......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Rijexamen | Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de......