Rijles in Amstelland en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Snel en Voordelig
 • Studenten en Scholieren
 • Hoog Slagingspercentage
 • Gratis online theorie cursus
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten

vanaf €1020,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel

vanaf €1435,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie

vanaf €1510,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Totaal

vanaf €2120,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Ben je op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van Amstelland? Zoek dan niet verder want Verkeersschool Society is de autorijschool die je zoekt. Om meteen van wal te steken is Verkeersschool Society een rijschool welke een hoog slagingspercentage heeft en interessante tarieven hanteert. Je kunt een gratis proefles aanvragen van 90 minuten en lessen in een rookvrije auto. Waarom wachten als je meteen kunt beginnen met autorijles?
Naast losse rijlessen van 60 of 90 minuten hebben wij ook voordelig geprijsde lespakketten zodat je een hoop geld kunt besparen. Voor ieder hebben wij een passend pakket. Ook wanneer je snel je rijbewijs wilt halen dan zit je bij Society goed. Bekijk alle prijzen en de aanbieding van de maand op de pagina ‘tarieven’.
De instructeur en de lesauto is altijd hetzelfde. Je hebt een vast aanspreekpunt en de instructeur leert je daardoor ook beter kennen. Het lessen verloopt hierdoor vlotter en de dingen waar je wat minder goed in bent worden dan vaker geoefend. Doordat de auto ook altijd hetzelfde is hoef je niet te wennen en verspil je ook geen kostbare tijd. Al onze lesauto’s worden optimaal onderhouden. Hierdoor zijn ze betrouwbaarder. Ook wanneer je het rijexamen moet afleggen kun je rekenen op de lesauto waar je altijd rijles in hebt gevolgd.
Bij Society hebben we meestal plek om meteen te beginnen met de rijopleiding. Bel of vul ons contactformulier voor meer informatie.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou. Voor......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker een......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Rijexamen | Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de......