Rijles in Aalsmeer en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Snel en Voordelig
 • Studenten en Scholieren
 • Hoog Slagingspercentage
 • Gratis online theorie cursus
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten

vanaf €1020,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel

vanaf €1435,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie

vanaf €1510,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Totaal

vanaf €2120,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Verkeersschool Society is in Amstelveen gevestigd en geeft ook in Aalsmeer rijles. Je kan bij ons direct beginnen en snel zonder omweg je rijbewijs halen. Schrijf je in voor een gratis Proefles en overtuig jezelf!
Alleen als jij slaagt, slagen wij! Onze aanpak is simpel en effectief wat zich vertaalt in vele 1e keer geslaagden. Bij ons krijg je kwalitatief rijles waardoor je sneller klaar bent voor het praktijkexamen. Maar liefst 2 op de 3 leerlingen (65%) slaagt dan ook de 1e keer bij het afrijden.
Bij Society kan je in principe meteen beginnen met een rijopleiding. Aan de hand van een Gratis proefles wordt gekeken welke opleiding het beste bij jou past. Na de proefles begint de rijopleiding, mits akkoord, volgens een afgesproken tijdschema. Meld je aan voor een Gratis proefles en overtuig jezelf!
Tegenwoordig gaat minder dan 10% van de leerlingen naar een rijschool om een theoriecursus te volgen. Daarom krijg je van Verkeersschool Society na inschrijving een Gratis Online Theorie iPakket van Vekabest cadeau. Zo kan je waar je maar wilt online leren en oefenen voor je CBR theorie-examen. Hieronder een kleine opsomming: - Basic series Auto e-book 2 maanden - 3 uur online examentraining per onderwerp - Alle onderwerpen van het CBR theorie-examen - Gebruik op computer, tablet of laptop - Geselecteerde moeilijke CBR examenvragen - 40 complete examentrainingen: Gevaarherkenning, Verkeersregels (kennis) en Verkeersinzicht (kennis+)
Wij hebben meerdere lespakketten waar je uit kan kiezen. Op die manier zit er altijd iets tussen wat het beste bij je past. Voor Studenten en Scholieren hebben wij zeer aantrekkelijke Studentenpakketten! Lees er alles over op onze lespakket pagina.
Wij hebben in de loop der jaren veel faalangst ervaring opgebouwd. Juiste leertempo voorkomt dat je gestrest raakt achter het stuur. Je krijgt altijd dezelfde rijinstructeur die jou helpt om jouw faalangst te overwinnen. Bekijk onze faalangst pagina voor meer informatie.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou. Voor......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker een......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Rijexamen | Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de......