Rijles in Aalsmeer en omgeving

 • Gratis Proefles
 • Direct beginnen
 • Lid van de bovag
 • Lespakket korting
 • Studenten en scholieren
 • Hoog slagingspercentage
 • Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

  Door Eva Funcke
 • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

  Door Yair Kerkmeester

Actuele slagingspercentage

65%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Studenten Pakket

vanaf €815,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Voordeel Pakket

vanaf €860,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Garantie Pakket

vanaf €1565,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Spoed Pakket

vanaf €1515,-
Keuze uit 4 Lespakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Verkeersschool Society is in Amstelveen gevestigd en geeft ook in Aalsmeer rijles. Je kan bij ons direct beginnen met rijles om snel het rijbewijs te halen. Direct beginnen? Neem dan contact met ons op.
Alleen als jij slaagt, slagen wij! Onze aanpak is simpel en effectief wat zich in een 1e keer geslaagden van 65% vertaalt. Bij ons krijg je kwalitatief rijles waardoor je sneller slaagt op het praktijkexamen. 2 Op de 3 leerlingen slaagt dan ook voor de eerste keer bij het afrijden.
Ben je 16,5 of ouder, en woon je in de omgeving van Aalsmeer, dan kun je bij ons rijles nemen. Wij raden je aan om meteen te starten met je theorie. Zodoende kun je op je 17de praktijkexamen afleggen en grote kans maken op snel slagen.
Wij hebben meerdere lespakketten waar je uit kan kiezen. Op die manier zit er altijd iets tussen wat het beste bij je past. Wil je extra zekerheid of juist heel snel je rijbewijs halen? Lees er alles over op onze rijles pakketten pagina.
Verkeersschool Society is erkend door de Bovag. Onze lesmethodes voldoen aan de strenge eisen en zijn gericht op kwaliteit. Verbeterpunten houden wij goed bij en geven je inzicht in hoe we verder gaan. Daarmee haal je nog sneller je rijbewijs.
Verkeersschool Society is gespecialiseerd in faalangst en neemt echt de tijd voor je. Wij zorgen voor het juiste tempo en voorkomen dat je gestrest raakt achter het stuur. Door lastige en drukke situaties helpen wij je moeiteloos heen zodat je echt klaargestoomd wordt voor de praktijk. Doordat je altijd dezelfde rijinstructeur krijgt, worden verbeterpunten sneller opgemerkt en aangepakt.

Laatste nieuws

Faalangst

Faalangst Je kan het wel maar durft niet? Dan is een aangepast examen waarschijnlijk iets voor jou.......

Tussentijdse Toets bij het CBR

Tussentijdse Toets bij het CBR Een Tussentijdse Toets bij het CBR is niet zomaar een Toets en zeker......

Voorbereiding CBR Praktijk Examen

Wil je weten hoe een praktijkexamen bij het CBR in z’n werk gaat? Kijk dan naar de onderstaande......