Archieven

Ouderkerk aan de Amstel

Rijschool in Ouderkerk aan de Amstel

Ben jij woonachtig in Ouderkerk aan de Amstel? Kom dan je rijlessen volgen bij verkeersschool Society. Wij zitten namelijk vlakbij. In de nabije omgeving van Amstelveen kun je bij ons rijschool terecht voor hoogwaardige en kwalitatieve rijles. Wij zijn BOVAG erkend en hebben een zeer hoog slagingspercentage.

Snel een rijbewijs

Uiteraard wil je snel je rijbewijs halen! Meld je dan nu aan. Bij ons kun je direct starten met lessen. Je krijgt een vaste instructeur en een vaste lesauto. Wennen gaat erg snel en wij nemen absoluut de tijd voor je. Alle vorderingen en bijzondere verrichtingen worden nauwkeurig bijgehouden zodat je zelf ook inzicht hebt waar je staat. Binnen korte tijd melden wij jou aan bij het CBR voor een praktijkexamen. De kans dat jij in een keer slaagt voor je rijbewijs is bij ons 2 op 3. Hierdoor houd je een hoop geld in je zak wat je bij je toekomstige auto kunt leggen.

Voordelen van Verkeersschool Society

Als rijschool zijn wij gevestigd in de omgeving van Ouderkerk aan de Amstel en komen jou thuis ophalen voor de rijles. Onze rijschool is Bovag erkend en wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven binnen Amsterdam en Amstelveen. Je rijdt altijd in dezelfde lesauto en hebt altijd dezelfde rijinstructeur. Wennen hoeft dus niet omdat alles hetzelfde blijft. Omdat we de lesauto’s erg goed onderhouden, kun je ook rekenen op dezelfde auto bij je examen.

Ben jij 16,5 jaar of ouder en ben je woonachtig in Ouderkerk aan de Amstel? Neem dan met ons contact op voor rijles. Op onze tarieven pagina vind je de laatste aanbiedingen en een overzicht aan prijzen van de lessen en lespakketten.

Gratis Proefles

Wij bieden een gratis proefles van 90 minuten aan om kennis te maken. De proefles van 90 minuten kost 35,- euro (Normaal tarief 75,00). Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

rijles verkeersschool society ouderkerk aan de amstel

 

 

Uithoorn

Autorijschool in Uithoorn en omgeving

Woon je in Uithoorn en wil je rijles nemen? Verkeersschool Society helpt je snel aan je rijbewijs.

Verkeersschool Society geeft ook rijles in Uithoorn en omgeving dus meld je aan wanneer je binnen korte tijd je rijbewijs wil behalen. Onze bewezen technieken en lesmethodes hebben er toe geleidt dat wij een zeer hoog slagingspercentage hebben. Dit betekent dat de meeste leerlingen hun rijbewijs in een keer halen.

Direct starten met lessen

Wil je snel aan de slag en autorijles gaan nemen? Meld je dan aan. Profiteer van onze gratis proefles en andere aanbiedingen. Wanneer je in Uithoorn woont dan kun je direct starten met de autorijles. De lesauto wordt bij jou voor de deur geparkeerd en je kunt direct plaats nemen achter het stuur.

Vaste rijles instructeurs

Geen wisselende gezichten omdat verkeersschool Society werkt met vaste rijinstructeurs. Een vast aanspreekpunt over alles wat met je rijles te maken heeft. Wij vinden het belangrijk dat je je prettig voelt tijdens het lessen en dat verbeterpunten eerder worden opgemerkt. Zodoende haal jij je rijbewijs nog sneller.

Bovag kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij de Bovag welke strenge eisen hanteert. Dit komt ten goede van je lespakket en haar je er meer uit. Er wordt nauwkeurig bijgehouden hoe het staat met de vorderingen en verbeterpunten. Zodoende stomen we jou klaar voor het praktijkexamen.

Veilige en betrouwbare lesauto’s

Bij ons kun je in een moderne lesauto stappen en kennis maken met de nieuwste technologieën. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop. Doordat wij de auto’s goed onderhouden is er een minimaal risico van uitval. Zo kun je bij elke autorijles weer rekenen op dezelfde lesauto.

Pakketten en prijzen

Naast een Studentenpakket, Voordeelpakket en Garantiepakket hebben wij ook ee waarvoor je kunt kiezen. Elk pakket kent zo zijn eigen voordelen. Kijk gerust eens rond in onze prijzenlijst.

verkeersschool society rijles uithoorn

 

 

Oud Zuid

Autorijschool in Oud Zuid

Ook in Oud Zuid is verkeersschool Society actief. Wij rijden de auto voor en jij mag achter het stuur gaan zitten. De les duurt 60 of 90 minuten, afhankelijk voor welk pakket of losse les jij gekozen hebt. Is de les afgelopen dan wordt je weer voor de deur van je huis afgezet.

Snel je rijbewijs

Snel je rijbewijs halen in Oud Zuid is een garantie die wij kunnen geven. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een van de beste. Ons slagingspercentage liegt er niet om. Spaar geld en tijd uit en kom bij ons rijles volgen.

Hoge kwaliteit

Wij zijn erkend door de BOVAG en werken volgens de strenge regels. Hierdoor ben jij verzekerd van een kwalitatief lespakket waarbij je tevens inzicht krijgt hoe het ermee staat en waar je nog aan moet werken.

Auto en instructeur

Iedere les heb je dezelfde lesauto en dezelfde rijinstructeur. Je went hierdoor sneller en besteed je lesuren een stuk nuttiger. Onze lesauto’s worden bovendien perfect onderhouden zodat de kans op uitval zeer gering is. Vooral op je rijexamen wil je de auto besturen waarin je altijd gelest hebt.

Rijles voor iedereen

Je hoeft niet te wachten want bij ons kun je direct beginnen met lessen, mits je 16,5 of ouder bent natuurlijk. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken. Deze aanbiedingen vind je op de pagina ‘tarieven’. Daar vind je tevens al onze lespakketten van Studentenpakket tot Totaalpakket. Voor iedereen zit er dus iets tussen.

verkeersschool society rijles Amsterdam oud zuid

 

 

Buitenveldert

Autorijschool in Buitenveldert

Heb jij besloten om een rijbewijs te gaan halen? Woon je in Buitenveldert of in de omgeving van Amstelveen dan kun je altijd bij verkeersschool Society terecht. Snel en voordelig je rijbewijs halen kan bij ons!

Snel je rijbewijs halen

De kans is groot dat je bij ons snel slaagt voor je rijexamen. 2 Van de 3 leerlingen slagen namelijk voor het eerste rijexamen en dat mag gezegd worden. Verkeersschool Society geeft al meer dan 25 jaar rijles en is daarmee zeer ervaren. Bij ons krijg je altijd een vaste rijinstructeur en een vaste lesauto. Hierdoor hoef je niet opnieuw te wennen en besteed je de lesuren veel effectiever. Bovendien worden de lesauto’s bijzonder goed onderhouden om uitval te minimaliseren.

 

Hoge kwaliteit rijles

Verkeersschool Society is aangesloten bij de BOVAG en voldoet aan alle strenge denkbare eisen. Alle behaalde doelen worden nauwkeurig bijgehouden zodat je zelf ook inzicht krijgt wat er nog op het programma staat en waar nog aan gewerkt moet worden. Wij stomen je klaar voor je examen zodat je hier met gemak doorheen fietst. Eigenlijk heb je geluk wanneer je in de buurt van Buitenveldert woont. Dit is namelijk een drukker deel van Nederland en wanneer je in deze omgeving lest, kun je later probleemloos in de grotere steden rijden.

Rijles voor iedereen

Iedereen is welkom om zich aan te melden voor onze rijopleiding. De minimale leeftijd is wel 16,5. Ook wanneer je faalangst hebt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hierin getraind en helpen je moeiteloos door lastige situaties heen. Bovendien hebben wij voor iedereen een passend lespakket. Kijk voor meer informatie op de pagina tarieven.

 

 

Amstelland

Autorijschool in Amstelland

Ben je op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van Amstelland? Zoek dan niet verder want Verkeersschool Society is de autorijschool die je zoekt.

Om meteen van wal te steken is verkeersschool Society een rijschool welke een hoog slagingspercentage heeft en interessante tarieven hanteert. Je kunt een gratis proefles aanvragen van 90 minuten en lessen in een rookvrije auto. Waarom wachten als je meteen kunt beginnen met autorijles?

BOVAG erkend

Onze autorijschool is door de BOVAG erkend. Dit betekent dat je hoge kwaliteit rijles kunt verwachten en dus sneller je rijbewijs haalt. De instructiekaart is duidelijk waar alle gemaakte vorderingen op staan vermeld. Bovendien ben je als cursist verzekerd.

Theorie en rijles

Zodra je 16 bent kun je starten met je theorie. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Wanneer je rijles in Amstelland of omgeving wil nemen dan is het aan te raden om alvast de theorieboeken in huis te halen. Wanneer je werkt aan je theorie en tegelijkertijd rijles neemt dan zul je merken dat het elkaar versterkt en je makkelijker afgaat. Wanneer je 16,5 jaar oud bent mag je bij ons al autorijles volgen. Oja.. bij ons krijg je een gratis theorie online cursus van VekaBest cadeau!

Instructeur en lesauto

De instructeur en de lesauto is altijd hetzelfde. Je hebt een vast aanspreekpunt en de instructeur leert je daardoor ook beter kennen. Het lessen verloopt hierdoor vlotter en de dingen waar je wat minder goed in bent worden dan vaker geoefend. Doordat de auto ook altijd hetzelfde is hoef je niet te wennen en verspil je ook geen kostbare tijd. Al onze lesauto’s worden optimaal onderhouden. Hierdoor zijn ze betrouwbaarder. Ook wanneer je het rijexamen moet afleggen kun je rekenen op de lesauto waar je altijd rijles in hebt gevolgd.

Losse lessen en lespakketten

Naast losse rijlessen van 60 en 90 minuten hebben wij ook voordelig geprijsde lespakketten zodat je een hoop geld kunt besparen. Voor ieder hebben wij een passend pakket. Ook wanneer je snel je rijbewijs wilt halen dan zit je bij Society goed. Wij hebben diverse lespakketten zoals de Studentenpakket, Voordeelpakket, Garantiepakket en Totaalpakket. Bekijk alle prijzen en de aanbieding van de maand op de pagina ‘tarieven’.

rijschool society rijles Amstelland

 

 

Amsterdam

Autorijschool in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en omstreken? Volg dan rijles bij Verkeersschool Society!

Rijschool Society verzorgt al rijles vanaf 38.00 Euro in Amsterdam. De gedreven rijinstructeurs zorgen ervoor dat je een uitstekende rijopleiding krijgt en snel slaagt voor je rijbewijs. De kracht zit hem in de openheid en rijles op hoog niveau waardoor je de rijopleiding snel en succesvol zal afronden. Het slagingspercentage ligt bijzonder hoog en dat betekent dat velen in één keer slagen voor hun examen.

Al meer dan 25 jaar is Verkeersschool Society een gedreven speler op het gebied van autorijles. In Amsterdam en omstreken geven wij rijles. Woon je niet in Amsterdam maar wil je wel graag daar wat rijervaring opdoen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ook gespecialiseerd in faalangst. Wij helpen je dus angsten te overwinnen waardoor je lekkerder achter het stuur zit.

Theorie

Voordat je kunt afrijden moet je het theorie examen hebben gehaald. Dit kan al vanaf je 16de levensjaar. Wanneer je begint met rijles dan is het wel raadzaam om ook aan je theorie begonnen te zijn. Je hoeft nog niet perse het theorie examen te hebben afgerond maar de basisregels zijn wel handig om te weten. Hierdoor kun je de opgedane theoriekennis meteen in praktijk brengen en dat is in je eigen voordeel.

Betrouwbare voertuigen

Alle lesauto’s worden optimaal onderhouden. Dit zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid. Hierdoor rijd je altijd in dezelfde lesauto. Vooral op je examen wil je dezelfde auto besturen als waar je al die tijd in gelest hebt. Dit draagt wederom bij aan de slagingskans op je examen.

Altijd dezelfde instructeur

Bij onze rijschool krijg je altijd rijles van dezelfde rijinstructeur. Je hebt een vast aanspreekpunt en iemand die precies weet wat jouw sterke en zwakke punten zijn. Je zwakke punten verbeteren gaat hierdoor sneller.

BOVAG rijschool

Verkeersschool Society is lid van de BOVAG. Daardoor ben je verzekerd van een gedegen en solide rijopleiding welke garantie van slagen biedt. Het lesprogramma is van hoge kwaliteit en dat is terug te zien in het slagingspercentage.

Proefles auto

Wil je een gratis proefles in Amsterdam of omstreken van 90 minuten en ben je ouder dan 16,5 jaar? Neem dan contact met ons op. Bij ons kun je direct beginnen met leren autorijden in een rookvrije lesauto. Onze ervaren instructeurs helpen jou op weg.

verkeersschool society rijles Amsterdam

 

 

Aalsmeer

Autorijschool in Aalsmeer

Ook in Aalsmeer geeft Verkeersschool Society rijles. Bij ons kun je direct beginnen met rijles en snel het rijbewijs in handen hebben.

Aalsmeer ligt in het gebied waar wij rijles geven, dus je kunt ook in je eigen omgeving autorijles volgen. De lesauto stopt bij jou voor de deur en jij mag plaats nemen achter het stuur wanneer je ouder bent dan 16,5 jaar. Direct beginnen? Neem dan contact met ons op.

 

Onze rijinstructeurs

Verkeersschool Society is gespecialiseerd in faalangst en neemt echt de tijd voor je. Wij zorgen voor het juiste tempo en voorkomen dat je gestrest raakt achter het stuur. Door lastige en drukke situaties helpen wij je moeiteloos heen zodat je echt klaargestoomd wordt voor de praktijk. Doordat je altijd dezelfde rijinstructeur krijgt, worden verbeterpunten sneller opgemerkt en aangepakt.

Slagingspercentage

Onze aanpak is bewezen effectief. Ons slagingspercentage liegt er dan ook niet om. De meeste leerlingen slagen dan ook in een keer voor hun rijbewijs. Bij ons krijg je kwalitatief hoogwaardig rijles waardoor je sneller slaagt op het praktijkexamen. 2 Op de 3 leerlingen slaagt dan ook voor de eerste keer bij het afrijden.

Erkend door de Bovag

Verkeersschool Society is erkend door de Bovag. Onze lesmethodes voldoen aan de strenge eisen en zijn gericht op kwaliteit. Verbeterpunten houden wij goed bij en geven je inzicht in hoe we verder gaan. Daarmee haal je nog sneller je rijbewijs.

Lessen van 16,5

Ben je 16,5 of ouder, en woon je in de omgeving van Aalsmeer, dan kun je bij ons rijles nemen. Wij raden je aan om meteen te starten met je theorie. Zodoende kun je op je 17de praktijkexamen afleggen en grote kans maken op slagen.

Kies het pakket die bij jou past

Wij hebben meerdere rijles pakketten zoals de Studentenpakket, Voordeelpakket, Garantiepakket en Totaalpakket. Op die manier zit er altijd iets tussen wat het beste bij je past. Wil je extra zekerheid of juist heel snel je rijbewijs halen? Lees er alles over op onze rijles pakketten pagina.

verkeersschool society rijles Aalsmeer

 

 

Amstelveen

Autorijschool in Amstelveen

Woon jij in Amstelveen en zoek je een goede rijschool? Verkeersschool Society is er voor jou! Je kunt bij ons terecht wanneer je in Amstelveen en omstreken woont. Wij komen naar je toe!

Verkeersschool Society heeft al meer dan 25 jaar ervaring met opleiden. Onze rijschool is door de BOVAG erkend en heeft als werkgebied Amstelveen en omstreken en is het juiste adres om snel en voordelig je rijbewijs te halen. Door rijles bij ons te nemen betaal je niet te veel en bespaar je tijd. 65% van onze leerlingen slaagt in één keer! Dit komt omdat wij toegewijde en vaste instructeurs hebben die jou gaan trainen op verkeersinzicht, voertuigcontrole en tevens je zwakke punten gaan verbeteren. Ook wanneer je faalangst hebt ben je bij ons aan het juiste adres.

Betrouwbare auto’s

Onze auto’s worden perfect onderhouden. Dit betekent dat je altijd in dezelfde auto kunt lessen en afrijden. Er is niets zo vervelend om op je examen in een andere auto te moeten afrijden dan waarin je gelest hebt.

Voordelen van Society

De voordelen van verkeersschool Society is dat je direct kunt beginnen met lessen. Zelfs als je 16,5 jaar oud bent! Wel raden wij je aan om te starten met je theorie wanneer je rijles neemt of zelfs nog iets daarvoor. Je kunt je theoriekennis meteen in praktijk brengen en dit geeft je een extra voordeel. Vanaf je 16de levensjaar mag je al theorie examen doen.

Rijles Amstelveen en omstreken

Je kunt rijles nemen van 60 minuten of 90 minuten. Wij hebben diverse lespakketten zoals Studentenpakket, Voordeelpakket, Garantiepakket en Totaalpakket. Wanneer je snel je rijbewijs wilt halen dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij geven namelijk ook spoedcursussen. Wanneer je benieuwd bent in hoeveel dagen jij je rijbewijs kunt halen dan raden we je aan gebruik te maken van de intake. De rijinstructeur gaat dan beoordelen hoe snel dit mogelijk is.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard kan je ook ons contactformulier invullen.

verkeersschool society rijles amstelveen

 

 

Studentencampus Uilenstede

Autorijschool in Uilenstede

Rijschool Society is in Amstelveen gevestigd wat een tiental minuten rijden is van Uilenstede. Ben je daar als student woonachtig dan kun je gebruik maken van onze rijlessen en Studenten lespakketten. Onze tarieven zijn niet alleen heel voordelig maar je hebt ook minder les bij ons nodig. Hoe kan dat? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en ruim 2 op de 3 slaagt bij ons in een keer voor zijn- of haar rijbewijs. Ons slagingspercentage liegt er niet om. Wil je een goede degelijke rijopleiding? Neem dan contact op met Verkeersschool Society!

Rijles voor studenten

Society heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het lesgeven aan studenten van Uilenstede. Wij begrijpen dat studeren en rijles nemen best een intensieve bezigheid kan zijn. Wij van Society spelen hier handig op in door de rijlessen op maat aan te bieden. Ook wanneer je faalangst hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Onze instructeurs werken efficiënt en doelgericht. Doordat je altijd dezelfde auto en instructeur hebt, en alle vorderingen goed worden bijgehouden, heb je minder lessen nodig en haal je sneller je rijbewijs.

Lespakketten

Rijles volgen bij Society kan door middel van losse lessen of lespakketten. Je kunt al lessen vanaf 38.00 Euro. Kies voor een Studentenpakket gezien deze voordeliger is! Wij hebben naast Studentenpakketten ook  Voordeelpakketten, Garantiepakketten en Totaalpakketten. Elk rijlespakket kent bepaalde voor- en nadelen. Jij kunt zelf het beste inschatten welk pakket het beste bij je past. Bekijk hier alle pakketprijzen.

Gratis proefles volgen

Je kan bij Verkeersschool Society vrijblijvend een gratis proefles volgen. Rijbewijs halen is uiteraard een investering waar je ook plezier in moet hebben. Door een gratis proefles te volgen weet je meteen of het klikt met de rijschool en instructeur. Vraag gerust naar de voorwaarde voor een gratis proefles! Je kan ons hierover bellen en/of het contactformulier invullen, je krijgt dan binnen 24 uur bericht.

verkeersschool society rijles Studentencampus Uilenstede