• mercedes amg bovag

    Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

    Door Eva Funcke
  • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

    Door Yair Kerkmeester

Ouderkerk aan de Amstel

Rijschool in Ouderkerk aan de Amstel

Ben jij woonachtig in Ouderkerk aan de Amstel? Kom dan je rijlessen volgen bij verkeersschool Society. Wij zitten namelijk vlakbij. In de nabije omgeving van Amstelveen kun je bij ons rijschool terecht voor hoogwaardige en kwalitatieve rijles. Wij zijn BOVAG erkend en hebben een zeer hoog slagingspercentage.

Snel een rijbewijs

Wil jij ook snel je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan. Bij ons kun je direct starten met lessen. Je krijgt een vaste instructeur en een vaste lesauto. Wennen gaat erg snel en wij nemen absoluut de tijd voor je. Alle vorderingen en bijzondere verrichtingen worden nauwkeurig bijgehouden zodat je zelf ook inzicht hebt waar je staat. Binnen korte tijd melden wij jou aan bij het CBR voor een praktijkexamen. De kans dat jij in een keer slaagt voor je rijbewijs is bij ons 2 op 3. Hierdoor houd je een hoop geld in je zak wat je bij je toekomstige auto kunt leggen.

kaart-amstelveen-oudekerk-a-d-amstel

Voordelen van Verkeersschool Society

Wij zijn een rijschool in de omgeving van Ouderkerk aan de Amstel en komen jou thuis ophalen voor de rijles. Onze rijschool is Bovag erkend en wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven binnen Amsterdam en Amstelveen. Je rijdt altijd in dezelfde lesauto en hebt altijd dezelfde rijinstructeur. Wennen hoeft dus niet omdat alles hetzelfde blijft. Omdat we de lesauto’s erg goed onderhouden, kun je ook rekenen op dezelfde auto bij je examen.

Ben jij 16,5 jaar of ouder? Neem dan met ons contact op voor rijles. Op onze tarieven pagina vind je de laatste aanbiedingen en een overzicht aan prijzen van de lessen en lespakketten. Gratis proefles? Dat kan!

 

ouderkerk aan de amstel