• mercedes amg bovag

    Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

    Door Eva Funcke

  • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

    Door Yair Kerkmeester

Uithoorn

Autorijschool in Uithoorn en omgeving

Woon je in Uithoorn en wil je rijles nemen? Verkeersschool Society helpt je snel aan je rijbewijs.

Verkeersschool Society geeft ook rijles in Uithoorn en omgeving dus meld je aan wanneer je binnen korte tijd je rijbewijs wil behalen. Onze bewezen technieken en lesmethodes hebben er toe geleidt dat wij een zeer hoog slagingspercentage hebben. Dit betekent dat de meeste leerlingen hun rijbewijs in een keer halen.

rijschool-uithoorn

 

Direct starten met lessen

Wil je snel aan de slag en autorijles gaan nemen? Meld je dan aan. Profiteer van onze gratis proefles en andere aanbiedingen. Wanneer je in Uithoorn woont dan kun je direct starten met de autorijles. De lesauto wordt bij jou voor de deur geparkeerd en je kunt direct plaats nemen achter het stuur.

 

Vaste rijlesinstructeurs

Geen wisselende gezichten omdat verkeersschool Society werkt met vaste rijinstructeurs. Een vast aanspreekpunt over alles wat met je rijles te maken heeft. Wij vinden het belangrijk dat je je prettig voelt tijdens het lessen en dat verbeterpunten eerder worden opgemerkt. Zodoende haal jij je rijbewijs nog sneller.

 

Bovag kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij de Bovag welke strenge eisen hanteert. Dit komt ten goede van je lespakket en haar je er meer uit. Er wordt nauwkeurig bijgehouden hoe het staat met de vorderingen en verbeterpunten. Zodoende stomen we jou klaar voor het praktijkexamen.

 

Veilige en betrouwbare lesauto’s

Bij ons kun je in een moderne lesauto stappen en kennis maken met de nieuwste technologieën. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop. Doordat wij de auto’s goed onderhouden is er een minimaal risico van uitval. Zo kun je bij elke autorijles weer rekenen op dezelfde lesauto.

 

Pakketten en prijzen

Naast een snelcursus en opfriscursus bieden wij nog een aantal pakketten waarvoor je kunt kiezen. Elk pakket kent zo zijn eigen voordelen. Kijk gerust eens rond in onze prijzenlijst.

 

 

rijschool in Amstelveen

Verkeersschool Society
Meester f.a. van hallweg 146
Amstelveen Noord Holland 1181ZW
Tel: 020 4418113
info@verkeersschoolsociety.nl