• mercedes amg bovag

    Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

    Door Eva Funcke

  • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

    Door Yair Kerkmeester

Studentencampus Uilenstede

Autorijschool in Uilenstede

Rijschool Society is in Amstelveen gevestigd wat een tiental minuten rijden is van Uilenstede. Ben je daar als student woonachtig dan kun je gebruik maken van onze rijlessen en lespakketten. Onze tarieven zijn niet alleen heel voordelig maar je hebt ook minder les bij ons nodig. Hoe kan dat? Wij hebben meer dan 23 jaar ervaring en ruim 2 op de 3 slaagt bij ons in een keer voor zijn- of haar rijbewijs. Ons slagingspercentage liegt er niet om. Wil je een goede degelijke rijopleiding? Neem dan contact op met verkeersschool Society!

Rijles voor studenten

Society heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het lesgeven aan studenten van Uilenstede. Wij begrijpen dat studeren en rijles nemen best een intensieve bezigheid kan zijn. Wij van Society spelen hier handig op in door de rijlessen op maat aan te bieden. Ook wanneer je faalangst hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Onze instructeurs werken efficiënt en doelgericht. Doordat je altijd dezelfde auto en instructeur hebt, en alle vorderingen goed worden bijgehouden, heb je minder lessen nodig en haal je sneller je rijbewijs.

kaart-amstelveen-uilenstede

Lespakketten

Rijles volgen bij Society kan door middel van losse lessen of lespakketten. Je kunt al lessen vanaf 37,50 Euro. Pakketten zijn vaak voordeliger. Wij hebben een basispakket, een voordeelpakket, een garantiepakket en een spoedpakket. Elk rijlespakket kent bepaalde voor- en nadelen. Jij kunt zelf het beste inschatten welk pakket het beste bij je past. Bekijk hier alle pakketprijzen.

Gratis proefles volgen

Je kan bij Verkeersschool Society vrijblijvend een gratis proefles volgen. Rijbewijs halen is uiteraard een investering waar je ook plezier in moet hebben. Door een gratis proefles te volgen weet je meteen of het klikt met de rijschool en instructeur. Vraag gerust naar de voorwaarde voor een gratis proefles! Je kan ons hierover bellen en/of het contactformulier invullen, je krijgt dan binnen 24 uur bericht.

rijschool in Amstelveen

Verkeersschool Society
Meester f.a. van hallweg 146
Amstelveen Noord Holland 1181ZW
Tel: 020 4418113
info@verkeersschoolsociety.nl