• mercedes amg bovag

    Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

    Door Eva Funcke

  • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

    Door Yair Kerkmeester

Oud Zuid

Autorijschool in Oud Zuid

Ook in Oud Zuid is verkeersschool Society actief. Wij rijden de auto voor en jij mag achter het stuur gaan zitten. De les duurt 90 minuten, afhankelijk voor welk pakket of losse les jij gekozen hebt. Is de les afgelopen dan wordt je weer voor de deur van je huis afgezet.

Snel je rijbewijs

Snel je rijbewijs halen in Oud Zuid is een garantie die wij kunnen geven. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een van de beste. Ons slagingspercentage liegt er niet om. Spaar geld en tijd uit en kom bij ons rijles volgen.

kaart-amstelveen-oud-zuid

Hoge kwaliteit

Wij zijn erkend door de BOVAG en werken volgens de strenge regels. Hierdoor ben jij verzekerd van een kwalitatief lespakket waarbij je tevens inzicht krijgt hoe het ermee staat en waar je nog aan moet werken.

Auto en instructeur

Iedere les heb je dezelfde lesauto en dezelfde rijinstructeur. Je went hierdoor sneller en besteed je lesuren een stuk nuttiger. Onze lesauto’s worden bovendien perfect onderhouden zodat de kans op uitval zeer gering is. Vooral op je rijexamen wil je de auto besturen waarin je altijd gelest hebt.

Rijles voor iedereen

Je hoeft niet te wachten want bij ons kun je direct beginnen met lessen, mits je 16,5 of ouder bent natuurlijk. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken. Deze aanbiedingen vind je op de pagina ‘tarieven’. Daar vind je tevens al onze lespakketten van spoedpakket tot garantiepakket. Voor iedereen zit er dus iets tussen.

 

 

oud zuid

Verkeersschool Society
Meester f.a. van hallweg 146
Amstelveen Noord Holland 1181ZW
Tel: 020 4418113
info@verkeersschoolsociety.nl