• mercedes amg bovag

    Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

    Door Eva Funcke

  • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

    Door Yair Kerkmeester

Buitenveldert

Autorijschool in Buitenveldert

Heb jij besloten om een rijbewijs te gaan halen? Woon je in Buitenveldert of in de omgeving van Amstelveen dan kun je altijd bij verkeersschool Society terecht. Snel en voordelig je rijbewijs halen kan bij ons!

Snel je rijbewijs halen

De kans is groot dat je bij ons snel slaagt voor je rijexamen. 2 Van de 3 leerlingen slagen namelijk voor het eerste rijexamen en dat mag gezegd worden. Verkeersschool Society geeft al meer dan 20 jaar rijles en is daarmee zeer ervaren. Bij ons krijg je altijd een vaste rijinstructeur en een vaste lesauto. Hierdoor hoef je niet opnieuw te wennen en besteed je de lesuren veel effectiever. Bovendien worden de lesauto’s bijzonder goed onderhouden om uitval te minimaliseren.

kaart-amstelveen-buitenveldert

Hoge kwaliteit rijles

Verkeersschool Society is aangesloten bij de BOVAG en voldoet aan alle strenge denkbare eisen. Alle behaalde doelen worden nauwkeurig bijgehouden zodat je zelf ook inzicht krijgt wat er nog op het programma staat en waar nog aan gewerkt moet worden. Wij stomen je klaar voor je examen zodat je hier met gemak doorheen fietst. Eigenlijk heb je geluk wanneer je in de buurt van Buitenveldert woont. Dit is namelijk een drukker deel van Nederland en wanneer je in deze omgeving lest, kun je later probleemloos in de grotere steden rijden.

Rijles voor iedereen

Iedereen is welkom om zich aan te melden voor onze rijopleiding. De minimale leeftijd is wel 16,5. Ook wanneer je faalangst hebt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hierin getraind en helpen je moeiteloos door lastige situaties heen. Bovendien hebben wij voor iedereen een passend lespakket. Kijk voor meer informatie op de pagina tarieven.

buitenveldert

Verkeersschool Society
Meester f.a. van hallweg 146
Amstelveen Noord Holland 1181ZWW
Tel: 020 4418113
info@verkeersschoolsociety.nl