• mercedes amg bovag

    Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

    Door Eva Funcke

  • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

    Door Yair Kerkmeester

Amsterdam

Autorijschool in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en omstreken? Volg dan rijles bij Verkeersschool Society!

Rijschool Society verzorgt al rijles vanaf 37,50 Euro in Amsterdam. De gedreven rijinstructeurs zorgen ervoor dat je een uitstekende rijopleiding krijgt en snel slaagt voor je rijbewijs. De kracht zit hem in de openheid en rijles op hoog niveau waardoor je de rijopleiding snel en succesvol zal afronden. Het slagingspercentage ligt bijzonder hoog en dat betekent dat velen in één keer slagen voor hun examen.

Al meer dan 20 jaar is Verkeersschool Society een gedreven speler op het gebied van autorijles. In Amsterdam en omstreken geven wij rijles. Woon je niet in Amsterdam maar wil je wel graag daar wat rijervaring opdoen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ook gespecialiseerd in faalangst. Wij helpen je dus angsten te overwinnen waardoor je lekkerder achter het stuur zit.

Theorie

Voordat je kunt afrijden moet je het theorie examen hebben gehaald. Dit kan al vanaf je 16de levensjaar. Wanneer je begint met rijles dan is het wel raadzaam om ook aan je theorie begonnen te zijn. Je hoeft nog niet perse het theorie examen te hebben afgerond maar de basisregels zijn wel handig om te weten. Hierdoor kun je de opgedane theoriekennis meteen in praktijk brengen en dat is in je eigen voordeel.

Betrouwbare voertuigen

Alle lesauto’s worden optimaal onderhouden. Dit zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid. Hierdoor rijd je altijd in dezelfde lesauto. Vooral op je examen wil je dezelfde auto besturen als waar je al die tijd in gelest hebt. Dit draagt wederom bij aan de slagingskans op je examen.

Altijd dezelfde instructeur

Bij onze rijschool krijg je altijd rijles van dezelfde rijinstructeur. Je hebt een vast aanspreekpunt en iemand die precies weet wat jouw sterke en zwakke punten zijn. Je zwakke punten verbeteren gaat hierdoor sneller.

BOVAG rijschool

Verkeersschool Society is lid van de BOVAG. Daardoor ben je verzekerd van een gedegen en solide rijopleiding welke garantie van slagen biedt. Het lesprogramma is van hoge kwaliteit en dat is terug te zien in het slagingspercentage.

Proefles auto

Wil je een gratis proefles in Amsterdam of omstreken van 90 minuten en ben je ouder dan 16,5 jaar? Neem dan contact met ons op. Bij ons kun je direct beginnen met leren autorijden in een rookvrije lesauto. Onze ervaren instructeurs helpen jou op weg.

 

amsterdam

Verkeersschool Society
Meester f.a. van hallweg 146
Amstelveen Noord Holland 1181ZW
Tel: 020 4418113
info@verkeersschoolsociety.nl