• mercedes amg bovag

    Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

    Door Eva Funcke

  • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

    Door Yair Kerkmeester

Amstelveen

Autorijschool in Amstelveen

Woon jij in Amstelveen en zoek je een goede rijschool? Verkeersschool Society is er voor jou! Je kunt bij ons terecht wanneer je in Amstelveen en omstreken woont. Wij komen naar je toe!

Verkeersschool Society heeft al meer dan 20 jaar ervaring met opleiden. Onze rijschool is door de BOVAG erkend en heeft als werkgebied Amstelveen en omstreken en is het juiste adres om snel en voordelig je rijbewijs te halen. Door rijles bij ons te nemen betaal je niet te veel en bespaar je tijd. 65% van onze leerlingen slaagt in één keer! Dit komt omdat wij toegewijde en vaste instructeurs hebben die jou gaan trainen op verkeersinzicht, voertuigcontrole en tevens je zwakke punten gaan verbeteren. Ook wanneer je faalangst hebt ben je bij ons aan het juiste adres.

Betrouwbare auto’s

Onze auto’s worden perfect onderhouden. Dit betekent dat je altijd in dezelfde auto kunt lessen en afrijden. Er is niets zo vervelend om op je examen in een andere auto te moeten afrijden dan waarin je gelest hebt.

Voordelen van Society

De voordelen van verkeersschool Society is dat je direct kunt beginnen met lessen. Zelfs als je 16,5 jaar oud bent! Wel raden wij je aan om te starten met je theorie wanneer je rijles neemt of zelfs nog iets daarvoor. Je kunt je theoriekennis meteen in praktijk brengen en dit geeft je een extra voordeel. Vanaf je 16de levensjaar mag je al theorie examen doen.

Wil je gratis een 90 minuten durende proefles? Neem dan contact met ons op.

Rijles Amstelveen en omstreken

Je kunt rijles nemen van 60 minuten of 90 minuten. Wanneer je snel je rijbewijs wilt halen dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij geven namelijk ook spoedcursussen. Wanneer je benieuwd bent in hoeveel dagen jij je rijbewijs kunt halen dan raden we je aan gebruik te maken van de intake. De rijinstructeur gaat dan beoordelen hoe snel dit mogelijk is.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard kan je ook ons contactformulier invullen.

rijschool in Amstelveen

Verkeersschool Society
Meester f.a. van hallweg 146
Amstelveen Noord Holland 1181ZW
Tel: 020 4418113
info@verkeersschoolsociety.nl