• mercedes amg bovag

    Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

    Door Eva Funcke

  • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

    Door Yair Kerkmeester

Amstelland

Autorijschool in Amstelland

Ben je op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van Amstelland? Zoek dan niet verder want Verkeersschool Society is de autorijschool die je zoekt.

Om meteen van wal te steken is verkeersschool Society een rijschool welke een hoog slagingspercentage heeft en interessante tarieven hanteert. Je kunt een gratis proefles aanvragen van 90 minuten en lessen in een rookvrije auto. Waarom wachten als je meteen kunt beginnen met autorijles?

BOVAG erkend

Onze autorijschool is door de BOVAG erkend. Dit betekent dat je hoge kwaliteit rijles kunt verwachten en dus sneller je rijbewijs haalt. De instructiekaart is duidelijk waar alle gemaakte vorderingen op staan vermeld. Bovendien ben je als cursist verzekerd.

Theorie en rijles

Zodra je 16 bent kun je starten met je theorie. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Wanneer je rijles in Amstelland of omgeving wil nemen dan is het aan te raden om alvast de theorieboeken in huis te halen. Wanneer je werkt aan je theorie en tegelijkertijd rijles neemt dan zul je merken dat het elkaar versterkt en je makkelijker afgaat. Wanneer je 16,5 jaar oud bent mag je bij ons al autorijles volgen. Oja.. bij ons krijg je een gratis theorie-cd!

Instructeur en lesauto

De instructeur en de lesauto is altijd hetzelfde. Je hebt een vast aanspreekpunt en de instructeur leert je daardoor ook beter kennen. Het lessen verloopt hierdoor vlotter en de dingen waar je wat minder goed in bent worden dan vaker geoefend. Doordat de auto ook altijd hetzelfde is hoef je niet te wennen en verspil je ook geen kostbare tijd. Al onze lesauto’s worden optimaal onderhouden. Hierdoor zijn ze betrouwbaarder. Ook wanneer je het rijexamen moet afleggen kun je rekenen op de lesauto waar je altijd rijles in hebt gevolgd.

Losse lessen en lespakketten

Naast losse rijlessen van 60 en 90 minuten hebben wij ook voordelig geprijsde lespakketten zodat je een hoop geld kunt besparen. Voor ieder hebben wij een passend pakket. Ook wanneer je snel je rijbewijs wilt halen dan zit je bij Society goed. Wij hebben namelijk ook een spoedpakket zodat je binnen enkele weken je rijbewijs in handen kunt krijgen. Bekijk alle prijzen en de aanbieding van de maand op de pagina ‘tarieven’. Mogen wij jou thuis ophalen zodat je vervolgens direct achter het stuur kunt kruipen?

amstelland

Verkeersschool Society
Meester f.a. van hallweg 146
Amstelveen Noord Holland 1181ZW
Tel: 020 4418113
info@verkeersschoolsociety.nl