• mercedes amg bovag

    Heel erg bedankt voor het helpen over mijn rijangst heen te komen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik rijden daadwerkelijk leuk zou kunnen vinden.

    Door Eva Funcke

  • Verkeersschool Society is zeker een aanrader, naar mijn mening de meest complete rijschool van Amstelveen en omringend gebied!

    Door Yair Kerkmeester

Aalsmeer

Autorijschool in Aalsmeer

Ook in Aalsmeer geeft Verkeersschool Society rijles. Bij ons kun je direct beginnen met rijles en snel het rijbewijs in handen hebben.

Aalsmeer ligt in het gebied waar wij rijles geven, dus je kunt ook in je eigen omgeving autorijles volgen. De lesauto stopt bij jou voor de deur en jij mag plaats nemen achter het stuur wanneer je ouder bent dan 16,5 jaar. Direct beginnen? Neem dan contact met ons op.

rijschool-aalsmeer

Onze rijinstructeurs

Verkeersschool Society is gespecialiseerd in faalangst en neemt echt de tijd voor je. Wij zorgen voor het juiste tempo en voorkomen dat je gestrest raakt achter het stuur. Door lastige en drukke situaties helpen wij je moeiteloos heen zodat je echt klaargestoomd wordt voor de praktijk. Doordat je altijd dezelfde rijinstructeur krijgt, worden verbeterpunten sneller opgemerkt en aangepakt.

Slagingspercentage

Onze aanpak is bewezen effectief. Ons slagingspercentage liegt er dan ook niet om. De meeste leerlingen slagen dan ook in een keer voor hun rijbewijs. Bij ons krijg je kwalitatief hoogwaardig rijles waardoor je sneller slaagt op het praktijkexamen. 2 Op de 3 leerlingen slaagt dan ook voor de eerste keer bij het afrijden.

Erkend door de Bovag

Verkeersschool Society is erkend door de Bovag. Onze lesmethodes voldoen aan de strenge eisen en zijn gericht op kwaliteit. Verbeterpunten houden wij goed bij en geven je inzicht in hoe we verder gaan. Daarmee haal je nog sneller je rijbewijs.

Lessen van 16,5

Ben je 16,5 of ouder, en woon je in de omgeving van Aalsmeer, dan kun je bij ons rijles nemen. Wij raden je aan om meteen te starten met je theorie. Zodoende kun je op je 17de praktijkexamen afleggen en grote kans maken op slagen.

Kies het pakket die bij jou past

Wij hebben meerdere rijles pakketten. Op die manier zit er altijd iets tussen wat het beste bij je past. Wil je extra zekerheid of juist heel snel je rijbewijs halen? Lees er alles over op onze rijles pakketten pagina.

 

 

aalsmeer

Verkeersschool Society
Meester f.a. van hallweg 146
Amstelveen Noord Holland 1181ZW
Tel: 020 4418113
info@verkeersschoolsociety.nl