Hoog slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

Er is een mijlpaal bereikt bij Verkeersschool Society Amstelveen! Wij hebben een slagingspercentage bereikt van maar liefst 65% 🙂 Dit betekent dat 2 op de 3 bij ons in 1 keer slaagt voor het rijbewijs. Hierdoor hebben wij de hoogste rating score in Amstelveen en omgeving. Dit is uiteraard voor ons het bewijs dat wij goed werk leveren.

Eerder hebben wij een blog geschreven over het  kunstmatig hooghouden van het slagingspercentage door rijscholen in Nederland. In onze ogen is dit een gang van zaken wat echt niet kan! Je bent als rijschool erg misleidend bezig en creëert hierdoor oneerlijke concurrentie. Helaas denkt minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu hier anders over. Lees hier maar eens over haar bevinding.

In ieder geval weten wij van Society dat zonder rommelen en hard werken er wel degelijk een goed resultaat behaald kan worden. Op www.rijschoolgegevens.nl kan je onze huidige slagingspercentage terugvinden! Uiteraard kan het zijn dat wanneer je dit artikel lees ons slagingspercentage hoger of lager scoort.

 

verkeersschool-society HOOG SLAGINGSPERCENTAGE

 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben neem dan graag contact met ons op. Wij staan je graag te woord.